Homer - Responsive Admin Theme

Special Admin Theme for small and medium webapp with very clean and aesthetic style and feel.

Kërkimi në fax.al

8/7/2021 12:45:00 PM

Të nderuar, duke filluar nga Vera e vitit 2021, shërbimin “Kërko” në fax.al e kemi zhvendosur në një platformë digjitale dhe profesionale në të cilën ky funkcion merr një dimenzion tjetër. Respektivisht, duke aplikuar shkencën e të dhënave dhe qasje në informacione ekskluzive nga mediat, maqinat kërkuese dhe rrjetet sociale (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram eti) kemi krijuar një platformë profesionale ku kërkimi në lajme jo vetëm që është bërë më i lehtë, por edhe kemi shtuar shumë opcione të cilat do tju ndihmojnë:

-          Të përcjellni reputacionin tuaj në media dhe rrjete sociale

-          Të përcjellni aktivitetin e konkurencës

-          Të kuptoni cilat janë temat kryesore

-          Të kuptoni kush janë zërat që kanë më së shumti ndikim

-          Të mësoni kush janë Top Influencers në Facebook, Instagram, Twitter etj

-          Ti mësoni trendet mediatike

-          Analiza e sentimentit dhe emocionit (lajme pozitive, negative)

-          E shumë analiza tjera të avancuara

 

Pikasa Analytics është kompani e themeluar para 12 viteve dhe merret me monitorim të mediave dhe rrjeteve sociale. Pikasa operon në të gjitha shtetet e Ballkanit dhe ka qasje në të dhëna ekskluzive.

Ofertat për shërbimet tona fillojnë nga 99 Eur/Muaj.

Për të marrë më tepër informacion, Ju lutem na shkruani në contact@pikasa.ai

Me respekt

Contact with us anytime

Pikasa Strategic Insight


MK Office
Krste Misirkov 7
Lam C/2/14, Trade Centar Mavrovka
1000, Skopje
North Macedonia
P:+389 2 3212-812
USA Office
16192 Coastal Hwy Lewes, De 19958
Lewes, De 19958
United States
P:(302) 291-2526

[email protected]